Drojdia se inmoaie intr-un bol cu putin lapte cald si o lingurita de zahar.
Cind aceasta creste, se rastoarna peste faina din vas. Adaugam uleiul, sarea si laptele. Se framinta bine, dar nu necesita dospire.
Se intinde aluatul in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se inteapa cu furculita.
Se unge cu pasta de pizza, se pun ciupercile si kaizerul taiat feliute. Deasupra se pot pune rosii decojite sau cascaval ras.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii