Pizza cu fructe de mare

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Pizza cu fructe de mare

Ingrediente

  • 150g faina
  • 15 g drojdie
  • 100ml apa calduta
  • sare
  • 1 cutie mica sos de rosii
  • 1 confectie de fructe de mare mixte
  • ulei de masline
  • 1 tava rotunda de 20cm

Mod de preparare

pregatim coca amestecand faina cu sarea, cu apa in care am topit drojdia cu o lingurita de zahar,amestecam bine pana obtinem o coca potrivita ;

O asezam, intr-un vas aproape de caldura cam 1 ora ;

Cand coca si-a dublat volumul o intindem cu sucitorul sau doar cu mainile daca cere faina mai adaugam putina,o asezam in tava tapetata cu faina sau ulei,si o mai lasam cam 10 minute sa se odihneasca ;

cuptorul il incalzim la 200°C si pregatim intre timp sosul;

Fructele de mare le calim putin inytr-o cratita cu putin ulei incins (putem adauga patrunjel si-un catel de usturoi,le calim impreuna si le dam deoparte;

Acum ungem foaia de pizza cu sosul de rosii,introducem 10 minute la cuptor,Dupa aceste 10 minute scoatem pizza si turnam compozitia de fructe de mare,reintroducem la cuptor cam 7-8 minute depinde de cuptor,si controland in mijloc daca s-a copt bine(umiditatea sucului ralenteaza coacerea in mijloc;

punem putin patrunjel si pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise