Pizza cu ghebe

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Pizza cu ghebe

Ingrediente

  • Blat:(ies 2 blaturi din acest aluat)
  • 200 ml apa minerala
  • 20 gr drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingura ulei
  • faina cat cuprinde
  • umputura:
  • 3-4- felii pastramioara
  • 3-4 felii kaizer
  • un pumn ghebe fierte
  • 7-8 masline
  • cascaval
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 1 ou

Mod de preparare

Blatul:

Intr-un bol punem apa minerala putin calduta,praful de sare si uleiul.

Drojdia o frecam cu putin zahar si o adaugam in bol.

La urma adaugam faina treptat,pana obtinem un aluat usor de modelat si nelipicos.

Il lasam la odihnit 10-15 minute.

Taiem pastramioara si kaizerul bucatele.

Ghebele fierte le tocam ,dar nu prea marunt.

Maslinele le taiem felii.

Luam jumatate din aluatul de mai sus.

Intindem o foaie rotunda si o intepam din loc in loc.

O asezam pe o tava rotunda,tapetata cu putin unt.

Luam putin sos de rosiisi il amestecam cu niste sare si patrunjel uscat.

Cu acest sos ungem blatul.

Punem pastrama cu kaizerul,apoi ghebele,maslinele.

Deasupra radem cascaval .

Batem un ou cu putina sare si il turnam peste pizza.

O dam in cuptorul incins si o lasam acolo pana se coace.

Cand e gata o scoatem si servim!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise