Blat:
Toate ingredientele le punem la masina de paine,la programul de framantare+dospire.
Sos:
Sucul de rosii il punem la fiert cu usturoi,sare,piper,zahar si oregano.
Pieptul de pui il taiem cubulete si-l adaugam peste sucul de rosii. Mai dam cateva clocote,dupa care lasam la racit.
Aluatul il intindem in tava unsa cu putin ulei,in strat subtire.
Adaugam sosul de rosii cu piept de pui,apoi ciupercile.
Acoperim cu cascavalul ras pe razatoarea mare.
Punem si maslinele din loc in loc.
Se coace in cuptorul incins la 190 de grade,pentru 25 de minute,pana se rumeneste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii