Pizza cu porumb

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie
Pizza cu porumb

Ingrediente

  • 150 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 250 g faina
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 100g sunculita
  • 150g sunca presata
  • 100g parizer
  • 150g porumb
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 100g cascaval
  • 100g ciuperci
  • 100g maslina
  • 2 oua
  • ketchup (bulion)

Mod de preparare

Blat:

Se pune intr-un castronel drojdia amestecata cu 1 lingura de faina, 3-4 linguri de apa calda si zahar pana se face ca o pasta, se acopera si se lasa pana se se umfla si face spuma;

Intr-un castron se pune faina, in mijlocul ei se toarna amestecul de drojdie, uleiul, sarea si se amesteca, pentru a forma un aluat moale si elastic, daca trebuie se adauga si restul de apa;

Se framanta bine, se lasa deoparte acoperit, la dospit.

Se poate lasa si la frigider de pe o zi pe alta;

Cand vrem sa preparam pizza, intindem o foaie de marimea si forma dorita, pe care o punem intr-o forma unsa si tapetata cu faina.

Compozitie:

Ceapa si ardeiul se se taie felii subtiri, la fel si ciupercile, sunca presata si parizerul se taie cubulete, iar sunculita fasii. Cascavalul se da pe razatoare.

Blatul si compozitia este pentru doua pizza.

Se ia jumatate din aluatul pentru blat si se intinde la marimea dorita, se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, dupa ce am intins blatul il punem in tava pentru pizza se unge cu ketchup si se pune ceapa, ardeiul, cipercile, maslinele, sunculita, parizerul, sunculita presata, porumbul se pune spre sfarsit, apoi se pune cascavalul ras pentru a oferii consistenta si optional se poate pune deasupra un ou.

se da la cuptor circa 30-40 min si se serveste calda.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise