Pizza cu sparanghel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pizza cu sparanghel

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • * 250 g faina
  • * 10 g drojdie
  • * un varf cutit sare
  • * 1 lingura ulei de masline
  • * 1 /2 lingurita oregano si busuioc uscat
  • * 100 ml apa calduta
  • Pentru pizza
  • * 50 g sparanghel verde
  • * 100 g mozzarella
  • * 100 g rosii cherry
  • * 50 g porumb boabe
  • * 1 ceapa rosie
  • * sos de rosii

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de moale.

Aluatul trebuie sa se desprinda de pe vas si sa fie elastic.

Se intinde aluatul pe masa de lucru cu degetele de la mijloc spre margine, apoi se pune in tava.

Se lasa in tava cateva minute sa creasca, intre timp se pregatesc legumele.

Legumele se spala si se taie felii subtiri.

Sparanghelul verde se curata si se pune in apa firbinte cu un pic de sare de mare si otet si se fierbe timp de 3-4 minute.

Peste aluat se intinde sosul de rosii, mozzarella, se aseaza sparanghelul, rosiile cherry, ceapa rosie, boabele de porumb.

Se da tava la cuptorul preincalit la 220 grade si se coace timp de 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise