Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.
Se lasa la crescut timp de 15-20 minute.
Intr-un vas de pizza uns cu margarina intindem aluatul peste care stropim cu ketchup. Tonul din conserva il scurgem bine de lichid, il pasam si il presaram peste aluat. Adaugam apoi ardeiul taiat felii subtiri, masline si felii subtiri de lamaie. La final radem cascavalul si punem la foc tare pentru 15 minute.
Dupa 15 minute scoatem vasul din cuptor si-l acoperim pentru 5 minute cu un prosop gros.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii