Amestecam faina cu sarea, oregano si laptele praf. In apa incalzita foarte usor topim drajdia si incorporam in vasul cu celelalte ingredinente. Framantam maxim 10 minute, adaugam uleiul de masline si iar framantam pana cand se incorporeaza uleiul.
Se lasa la crescut timp de 15-20 minute.
Intr-un vas de pizza uns cu margarina intindem aluatul peste care stropim cu ketchup. Tonul din conserva il scurgem bine de lichid, il pasam si il presaram peste aluat. Adaugam apoi ardeiul taiat felii subtiri, masline si felii subtiri de lamaie. La final radem cascavalul si punem la foc tare pentru 15 minute.
Dupa 15 minute scoatem vasul din cuptor si-l acoperim pentru 5 minute cu un prosop gros.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii