Se unge o tava cu ulei.Se aseaza aluatul uniform.Se adauga sosul de rosii (un sfert din cantitatea obtinuta), mozarella data prin razatoare, tonul scurs de ulei, porumbul deasemeni scurs de zeama, ceapa taiata rondele, maslinele fara samburi si ciupercile. Se da la cuptorul deja incins la foc mare iar in functie de cuptor se intoarce sau se ridica tava. Se tine la cuptor aproximativ 30 minute, daca aluatul e subtire aproximativ 20 minute.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii