Aluatul:
- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)
- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul
- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.
Se intinde foaia de aluat si se aseaza in tava unsa cu ulei.
Se taie in felii salamul, sunca, ciupercile si ouale fierte. Se da prin razatoarea mare cascavalul.
Se unge cu 2-3 linguri sos de rosii, foaia de pizza, si apoi se aseaza in straturi umplutura, ultima fiind cascavalul ras.
Se da la cuptorul incins, cca 20-30 min.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii