Pizza de casa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pizza de casa

Ingrediente

  • Pentru aluatul de pizza:
  • - 300 g faina
  • - 200 g lapte
  • - 15 g drojdie proaspata
  • - 60 ml ulei
  • - putin zahar
  • - sare, cam 1 lingurita
  • Pentru umplutura:
  • - sos de rosii
  • - sunca
  • - salam
  • - boabe de porumb
  • - 3 oua fierte
  • - ciuperci din conserva, sau proaspete
  • - cascaval
  • - masline

Mod de preparare

Aluatul:

- drojdia se pune la dospit in putin lapte si zahar (in mijlocul fainii)

- cand a dospit se incorporeaza in faina si se adauga laptele, apoi uleiul

- se framanta bine si se lasa la dospit 30 min.

Se intinde foaia de aluat si se aseaza in tava unsa cu ulei.

Se taie in felii salamul, sunca, ciupercile si ouale fierte. Se da prin razatoarea mare cascavalul.

Se unge cu 2-3 linguri sos de rosii, foaia de pizza, si apoi se aseaza in straturi umplutura, ultima fiind cascavalul ras.

Se da la cuptorul incins, cca 20-30 min.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise