Am pregatit aluatul dupa reteta gasita pe gustos.ro pentru ingrediente, iar cantitatile le-am stabilit eu dupa necesitati, am invitat prietenii la mine si am facut doua tavi si mi-a mai ramas aluat si pentru un castron de gogosi.
Se pune faina intr-un castron mai mare cu plicurile de drojdie,se amesteca,se adauga zaharul,sarea,ouale,laptele praf,uleiul,se amesteca,se adauga apa calduta ca pentru paine si se framanta bine,bine adaugand faina dupa necesitate cam 10 minute.Se acopera cu un servet curat si se lasa la crescut cam 1 ora si jumatate.Se intinde o foaie pe marimea tavii,se coace la foc potrivit cam 10 minute,se intoarce pe partea cealalta si se pune salam,cascaval,ardei, taiate feliute,se toarna ouale batute,bulion sau ketchup,noi am pus si ardei iute pe o jumatate de tava,am folosit si pasta de usturoi din comert si am impacat toate gusturile prietenilor.Se vede in poze foarte bine.Se mai coace 10-15 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii