Drojdia se amesteca impreuna cu zaharulsi 100ml apacalda.Cand a dospit,se amesteca cu faina,sarea,uleiul,300ml apa calda ,se framanta si se lasa lacrescut.Intre timp cascavalul sau mozzarella se rade,ciupercile se feliaza,ardeiul se taie fasii subtiri,rosiile se taie si ele felii subtiri,iar salamul sau kaiserul se taie cuburi mici.Se ia 250 gr aluat,se formeaza o chifla si apoi se intinde pe o planseta pana cand ajunge de grosimea de 6-7 mm,dupa care se pune intr-o tava.Peste acest blat se pun ingredientele ,salam,kaiser,ardei,ciuperci,se presara cascavalul [mozzarella]deasupra dupa care adaugam feliile de rosii si introducem in cuptorul incins la 280grade,pentru 7-8 minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii