Pizza de casa

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Pizza de casa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • - 200 ml apa calduta;
  • - 50 ml ulei;
  • - 1 lingura sare;
  • - 1 lingura zahar;
  • - 1 plic de drojdie uscata;
  • - faina;
  • Pentru topping:
  • - 250 g sunca presata;
  • - 1 cabanos;
  • - 5-6 ciuperci;
  • - 200 g cascaval;
  • - 100 g boabe de porumb;
  • - sos de rosii;
  • - sare;
  • - busuioc;
  • - piper.

Mod de preparare

1. Se amesteca in masina de paine apa, sare, zahar si ulei. Se adauga putina faina, iar apoi drojdia uscata si se lasa la framantat. Se adauga apoi treptat faina pana obtinem un aluat de consistenta potrivita. Programul dureaza 1 h si 30 min, timp in care aluatul este framantat si lasat la dospit.

2. Intre timp se toaca marunt sunca presata, cabanosul, ciupercile, se scurge porumbul de zeama.

3. Se rastoarna aluatul pe masa de lucru si se intinde blatul.

4. Se aseaza aluatul in tava unsa in prealabil cu putin ulei si se inteapa in mai multe locuri.

5. Se introduce blatul in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.

6. Dupa 10 minute se scoate si se adauga sunca, ciupercile si cabanosul si se mai introduce 10 munute in cuptor.

7. Dupa 10 minute se adauga porumbul boabe, cascavalul, sare, piper, busuioc si sos de rosii.

8. Se mai lasa 10 minute in cuptor.

9. Se serveste cu sos de rosii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise