Pizza din paine feliata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pizza din paine feliata

Ingrediente

  • -cateva felii de franzela feliata(patrate)
  • -250 ml de lapte
  • -50gr de unt
  • -pasta de tomate(bulion)
  • -busuioc si oregano
  • -1 ceapa medie
  • -1 ardei kapia verde
  • -6 felii f.subtiri de sunca york
  • -masline negre(10 buc)
  • -cascaval ras 50 gr
  • -salam uscat(vara)
  • -2 oua

Mod de preparare

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza in tava in asa fel incat sa nu ramana loc liber nici macar umpic.Se unge blatul astfel obtinut cu pasta de tomate peste care se presara mai mult busuioc si oregano.Separat in putin ulei de masline se prajesc ceapa si salamul taiate cubulete.Dupa ce sunt bine rumenite se adauga peste pasta de tomate.Apoi in urmatoarea ordine adaugati sunca taiata triunghiuri,ardeiul taiat rondele, maslinele feliate (fara samburi),cascavalul ras.Bateti ouale si adaugatile deasupra.Dati la cuptorul preincalzit 15-20 de minute. La scoaterea din cuptor nu incercati sa indepartati folia de aluminiu asteptati sa se raceasca putin pentru a nu se rupe!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise