Ingrediente
pentru blat:, 500 gr faina alba cernuta de doua ori, un plic de drojdie uscata, vreo 300-350 ml apa calduta, cateva linguri de ulei masline, un praf de sare, pentru umplutura:, ingredientele necesare si utile acestei pizza cu ce ai prin frigider sunt la libera voastra alegere....cantitatile la fel, eu am folosit asa:, niste kaiser, putin salam semi-uscat, 1 ou batut bine cu un praf de sare, putin oregano si rozmarin, 1 rosie potrivita, cam 250 gr cascaval ras pe razatoarea mare, 150 gr Miez de lapte cu sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 5 min
7 voturi
Mod de preparare
Pentru umplutura am taiat infelii subtirele salamiorul; kaiserul l-am taiat cubulete, dreptunghiulete si alte forme geometrice cu 4 laturi, inestetic si neproportinal, dar in graba mare. Cascavalul ras repejor pe razatoarea mare, oul cu mirodeniile batut bine de peretii bolului cu o furculita teapana din inox, rosia taiata felii, la fel si branzica Miez de lapte.
Cand aluatul a fost gata l-am rastunat din cuva masinii de paine direct pe planseta de lucru stropita cu ulei si l-am intins cu sucitorul in forma dorita.
Intr-o tava stropita cu putin ulei de masline si tapetata cu putina faina am intins blatul de pizza. Deasupra am pus kaiserul , feliile de salam, stropit bine totul cu ou, un strat serios de cascaval, apoi rosiile rinduite ici-colo si printre ele feliutele din branzica sarata Miez de lapte.
Bagat totul la cuptor si apoi dupa vreo 20-25 minute, devorat direct din tava, fara tacamuri (vaiii!! se aud soapte :P)... asa cam salbatic totul dar....e pizza si e la noi in casa.