Punem faina intr-un vas si amestecam cu drojdia.Adaugam laptele,uleiul si sarea.
Framantam, dupa care dam aluatul rezultat la rece (la frigider) circa 30 min.
Scoatem aluatul de la rece si il intindem direct (cu ajutorul degetelor)intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Stropim aluatul cu cateva picaturi de ulei de masline , ungem cu sosul de rosii.si urmeaza apoi celelalte ingrediente....ardeiul rosu taiat cubuletei,porumbul,ciupercile,maslinele,carnaciorul taiat bucati subtiri,ardeiul iute taiat si el .Cascavalul il taiem felii si il asezam peste ingredientele de mai sus.
Stropim totul cu sos tabasco si dam la cuptor.Tinem pana cand blatul este putin rumen iar parmezanul s-a topit.
Scoatem din cuptor ,lasam sa se racoreasca putin ,scoatem din tava ,taiem felii si apoi servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii