pizza picanta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
pizza  picanta

Ingrediente

  • 0,500 faina
  • 1 cana (de ceai) cu apa caldut
  • 1/2 cubulet drojdie de bere
  • 1 lingura ulei de masline
  • umplutura
  • 4 linguri de pasta de rosi
  • 1/4 lingurita piper negru
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 linguri cu busuioc proaspat
  • 4 cirnaciori oltenesti taiati rondele
  • 4 ciuperci pleutorius taiate fin
  • 4 rosi decojite taiate rondele
  • 0,200 gr cascaval

Mod de preparare

In apa calduta se dizolva drojdia, se toarna peste faina si sa amesteca.

Se adauga uleiul si se framinta, se bate aluatul de masa, se tranteste de 100 de ori, asa devine elastic.

Aluatul se lasa la crescut 1/2 ore.

Se intinde aluatul dupa grosimea dorita, se mai adauga faina daca mai cere la intins.

Intr-o punguta de plastic se pun 2 linguri de apa si pasta de rosii, se omogenizeaza, se taie coltul pungutei si se toarna pasta pe toata suprafata aluatului.

Se pipereaza se imprastie ardeiul iute, 2 linguri de busuioc, ciupercile, oltenestii, rosiile, busuioc, deasupra se rade cascavalul.

Se lasa la crescut 1/2 ore.

Se coace la temperatura medie 20-25 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise