Pizza rapida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pizza rapida

Ingrediente

  • Daca va e pofta de pizza si nu aveti chef de framantat aluat, iata un blat rapid si foarte gustos. Veti avea o pizza gata de servit, in mai putin de 30’.
  • • 4-5 felii de paine
  • • ketchup
  • • 2 oua
  • • 250ml lapte
  • • salam uscat (cateva felii)
  • • gogosar rosu (cateva felii)
  • • praz feliat (cateva felii)
  • • 4 masline mari
  • • 100g cascaval ras
  • • 50g branza topita

Mod de preparare

Tapetam o tava cu hartie de copt, trecem feliile de paine prin lapte si le asezam pe toata suprafata tavii. Spargem ouale, le batem bine impreuna cu laptele ramas si rasturnam amestecul peste paine, uniformizam si dam la cuptorul incins, pentru10’.

Intre timp feliem salamul, gogosarul, prazul, radem cascavalul si scoatem samburii din masline.

Scoatem blatul care intre timp si-a format o crusta deasupra, punem putin ketchup, repartizam uniform ingredientele de mai sus, lasam la urma cascavalul peste care mai stropim putin ketchup si branza topita, dupa care dam pizza la cuptor pentru inca 15’.

Se serveste calda sau rece, dupa preferinta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise