Pizza romana cu kaiser

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pizza romana cu kaiser

Ingrediente

  • 1 blat de pizza din comert
  • 100 g kaiser afumat
  • 4 oua de prepelita
  • 2 linguri sos de rosii si gogosari facut in casa
  • cateva masline negre fara samburi
  • piper negru macinat
  • oregano

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul 10 minute la 180 de grade.

In acest timp, se ia o tava rotunda speciala pentru pizza, se presara faina alba si se aseaza blatul de pizza proaspat, nu congelat. Am recurs la solutia cu blatul cumparat, nu din comoditate. Recunosc ca blatul imi iese mereu crocant, iar noua, ne place crescut...

Am uns cu un sos de rosii si gogosari facut in casa.

Se presara oregano si se aseaza feliile de kaiser frumos taiate si cateva masline negre fara samburi.

Se da la cuptor la foc domol. Dupa 10 minute, se scoate tava si se sparg 4 oua de prepelita, "ochiuri". Se da la cuptor pentru inca 10 minute, pana ce albusul se coaguleaza.

Atentie, galbenusul trebuie sa devina cleios, sa curga vascos la taiere.

Excelenta pentru cina alaturi de un pahar de vin.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise