Pizza rulata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pizza rulata

Ingrediente

  • Coca
  • 1 cana apa calduta
  • 2 cani faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 cubulet de drojdie proaspata
  • 1 varf de cutit cu sare
  • Umplutura
  • 150g pui fript
  • 50g bacon
  • 150 mozzarela sau cascaval
  • 100 ml sos de rosii
  • 1 cutie mica de ciuperci
  • 10 masline
  • 2 oua
  • piper, oregano

Mod de preparare

Se pune apa calduta (37-40 °C) intr-un castron unde dizolvam drojdia, zaharul si sarea. Se adauga 1,5 cani de faina, se framanta, iar restul de faina se pune putin cate putin pana cand coca nu se mai lipeste de maini. Se pune undeva sus (pe dulapul suspendat), la caldura, sa creasca cam 60-90 minute.Se amesteca sosul de rosii cu oregano si piper. Se taie friptura, baconul, ciupercile, maslinele. Se rade cascavalul. Se amesteca toate ingredientele (exceptie sosul de rosii) cu un ou.Se intinde o foaie de 3-5 mm grosime si se fac dreptunghiuri (de exemplu 15 × 10) care se ung cu sosul de rosii. In fiecare dreptunghi, de-a lungul, se pune amestecul, se ruleaza. Se ung cu oul batut. Tava se unge cu ulei. Se dau la cuptor, la foc mediu, 25-35 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise