PIZZA-SUPER

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
PIZZA-SUPER

Ingrediente

  • Blat:1 cubulet de drojdie;1 praf de sare;2 linguri de margarina;150 ml.apa calduta;faina cat cuprinde;
  • Continut:3 oua;branza;ceapa;salam;carnaciori;masline;ciuperci;rosii;
  • ardei;sos dulce sau picant.
  • Mirodenii:busuioc,cimbru,piper,sare,chili,oregano.

Mod de preparare

Blatul: Peste cubuletul de drojdie,se adauga apa calduta,sare,margarina si faina.Se amesteca pana se obtine un aluat potrivit de tare se lasa la dospit la rece.Dupa cca. 1/2ora se scoate blatul de la rece,se da drumul la cuptor(focul potrivit).Se intinde blatul cu sucitorul si se aseaza in tava de la cuptor sau forme pentru pizza, se inteapa cu o furculita dupa care se adauga ouale batute cu branza rasa si mirodeniile(ca o omleta)se intinde pe blat,apoi se adauga ceapa taiata rondele,salam,carnaciori,ciuperci,masline,ardei taiati feliute sau rondele,rosii rondele,apoi se mai rade un strat de branza pe deasupra pentru decor si se introduce la cuptorul incins in prealabil.Dupa cca.20 de minute se scoate din cuptor si se serveste cu sosul picant sau dulce,dupa preferinta.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise