Va propun un aluat foietat care se face nici mai mut nici mai putin decat in 3 minute. Rezultatul este extrem de bun si as indrazni sa spun ca gustul este mult mai delicat decat al aluatului foietat. Putem realiza din ea pizzette, pateuri umplute cu dulce sau sarat, saratele etc.
Taiem untul rece de la frigider in bucatele mici, adaugam faina, sarea si ricotta bine scursa, amestecam pana obtinem o biluta destul de lipicioasa (2 minute) pe care o invelim in folie alimentara si o bagam la frigider pentru 3 ore. Dupa timpul de repaus, infainam bine planul de lucru si cu facaletul aplicam cateva lovituri bilutei ca sa o intindem putin,
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii