Reteta postata pe: 24 martie 2011
Ingrediente
Un pachet de foetaj, 500g carne tocata amestec porc cu vita, 2 cepe, sare si piper, 50ml ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu o cana cu apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa sfaraie .O mai lasam putin si oprim focul.
sfat: Nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .
Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt .Intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.
Punem carnea pa trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam , pana obtinem o rulada.Portionam pläcinta cat este cruda la dimensiunea dorita.Asezam placinta la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pläcinta cu carne" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele
5 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Incepem cu aluatul:
Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.
Umplutura:
Taiem
8 voturi
4 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
KatrinC (Chef de cuisine) , 25 martie 2011
hmmmm gustos-gustos !!!