autor:

sorina gabriela

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Pläcinta cu carne

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2011

Ingrediente
Un pachet de foetaj, 500g carne tocata amestec porc cu vita, 2 cepe, sare si piper, 50ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu o cana cu apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa sfaraie .O mai lasam putin si oprim focul.
sfat: Nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .
Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt .Intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.
Punem carnea pa trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam , pana obtinem o rulada.Portionam pläcinta cat este cruda la dimensiunea dorita.Asezam placinta la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pläcinta cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu legume si carne

Placinta cu legume si carne

Feliem carnea si o punem intr-un bol. Ceapa o taiem rondele si o adaugam peste carne, de asemeni

5 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive
Placinta cu carne tocata si cascaval

Placinta cu carne tocata si cascaval

Incepem cu aluatul, deoarece acesta dupa ce il pregatim, trebuie sa stea la frigider timp

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dorle , 21 aprilie 2015

    reteta de la aluat unde e ca nu o vad?

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 martie 2011

    Deja îi simt aroma...trebuie sã iau un bilet pânã la tine:) mai ai?

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    Hmmm...ce bunatate!:)*****

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

      hmmmm gustos-gustos !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • Un pachet de foetaj
  • 500g carne tocata amestec porc cu vita
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • 50ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

5 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

78 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

7 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

dorle

reteta de la aluat unde e ca nu o vad?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval