autor:

sorina gabriela

» » , Aluaturi si Foietaje, Aperitive

Pläcinta cu carne

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2011

Ingrediente
Un pachet de foetaj, 500g carne tocata amestec porc cu vita, 2 cepe, sare si piper, 50ml ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu o cana cu apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa sfaraie .O mai lasam putin si oprim focul.
sfat: Nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .
Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt .Intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.
Punem carnea pa trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam , pana obtinem o rulada.Portionam pläcinta cat este cruda la dimensiunea dorita.Asezam placinta la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pläcinta cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Placinta cu carne si aluat de casa

Placinta cu carne si aluat de casa

Este o mancare foarte gustoasa, care se poate servi atat calda alaturi de o salata de legume, cat

1 vot    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Punem carnea tocata (eu am avut de porc

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dorle , 21 aprilie 2015

    reteta de la aluat unde e ca nu o vad?

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 26 martie 2011

    Deja îi simt aroma...trebuie sã iau un bilet pânã la tine:) mai ai?

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

    Hmmm...ce bunatate!:)*****

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 25 martie 2011

      hmmmm gustos-gustos !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

12 voturi

Ingrediente

  • Un pachet de foetaj
  • 500g carne tocata amestec porc cu vita
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • 50ml ulei

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

6 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

83 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

9 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

dorle

reteta de la aluat unde e ca nu o vad?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Empanadas