Pläcinta cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pläcinta cu carne

Ingrediente

  • Un pachet de foetaj
  • 500g carne tocata amestec porc cu vita
  • 2 cepe
  • sare si piper
  • 50ml ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt ,se soteaza in ulei.Cand devine aurie,se pune carnea,sare si piper.Se soteaza impreuna cam 10 minute apoi se stinge cu o cana cu apa si se lasa pe foc mic pana scade si incepe sa sfaraie .O mai lasam putin si oprim focul.

sfat: Nu puneti carnea fierbinte peste aluat pentru ca il opariti si nu mai exfoliaza .

Cat timp se raceste carnea pregatim aluatul fraged. Il desfacem pe o hartie de copt .Intindem cu facaletul uniform pana se dubleaza marimea.

Punem carnea pa trei sferturi din aluat si cu ajutorul foii de copt incepem sa rulam , pana obtinem o rulada.Portionam pläcinta cat este cruda la dimensiunea dorita.Asezam placinta la distanta una de cealalta si dam la cuptor pentru 10-12 minute la 200 de grade.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor