Plachie de crap

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Plachie de crap

Ingrediente

  • 1peste crap de1kg
  • 3linguri de ulei
  • 3cepe mijlocii
  • 1pahar de vin rosu sau alb
  • 1lingura bulion
  • 6felii de lamaie
  • 2foi de dafin
  • 5boabe de piper,sare

Mod de preparare

Pestele se curata se spala bine si se imparte se prajeste putin -dar nu este obligatoriu eu l-am pus direct in tava.

Intr-o tigaie se prajesc cepele pina devin sticloase adaugam vinul ,bulionul,sare,piper si feliile de lamaie.

Intr-un pyrex se pun feliile de peste unse cu putin ulei turnam sosul si da-m la cuptor la 180 de grade pina ce scade putin din zeama si pestele este moale si putin rumenit.

Se serveste rece,si este foarte gustos caci gusturile se contopesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise