Pestele spalat, portionat, pudrat cu sare, trecut prin faina se prajeste cate 1-2 min pe fiecare parte, apoi se scoate pe o farfurie.
In cratita cu 3-4 linguri ulei de la prajit daca este curat,se pune ceapa tocata marunt, putina sare, 2 cani cu apa si se lasa sa fiarba acoperit pana scade si ceapa este bine fiarta; se adauga rosiile pasate cu furculita, pasta de ardei, dafinul, vinul iar dupa eliminarea alcoolului se adauga pestele se potriveste sosul dupa gust apoi se lasa vasul la cuptor 30 minute.
Se serveste cu mamaliguta si lamaie inghetata rasa cu tot cu pulpa,peste peste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii