Preparam umplutura astfel:amestecam branzica cu 4 oua zaharul si 100 g de smantana, dupa care vom lua cate o foaie din pachet si vom pune branzica pe jumatate de foaie si cu cealalta o acoperim si apoi o strangem(o incretim)si o asezam in tava unsa in prealabil si asa continuam cu fiecare faoie pana terminam umplutura.Amestecam smatana ramasa cu cele 6 oua si o turnam peste foi si le dam la cuptor pana se rumeneste.Dupa ce o scoateti din cuptor o lasati sa se raceasca o taiati si pudrati cu zahar.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii