Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Placinta cu branza- cu foi de placinta cumparate

Ingrediente

  • 10-foi de placinta-cumparate de la supermarket
  • 0,5 kg branza de oaie-sarata
  • o legatura de marar
  • 3 oua
  • 3 linguri de smantana
  • sare
  • piper alb
  • chimion
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Umplutura de branza:

Se rade branza pe razatoarea mare, se amesteca cu 2 oua intregi si un albus (un galbenus se pastreaza pentru uns placinta pe deasupra), se adauga 3 linguri de smantana, mararul tocat marunt, sare dupa gust si piper alb.

Se pun la dezghetat foile de placinta la loc cald.

Se aprinde aragazul.

Se pune o folie de aluminiu pe fundul unei tavi si se unge cu ulei. Se aseaza 5 foi, una cite una, si se unge cu ulei fiecare.

Apoi se pune umplutura de branza, se presara cu chimion, si se aseaza celelalte 5 foi, ungandu-se cu ulei fiecare in parte.

Pe deasupra se unge placinta cu un galbenus batut spuma, se presara cu cas ras si chimion.

Se lasa sa stea pe marginea aragazulul cca.20 min.

Se taie in bucati potrivite inainte de a fi introdusa la cuptor.

Se coace cca 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise