Din ingredientele aluatului se prepara un aluat moale nelipicios, se framanta si se lasa 1/2 de ora la odihnit.
Apa care se foloseste pentru obtinerea aluatului poate fii mai multa sau mai putina in functie de cum va iese aluatul,dupa ochi trebuie sa nu se lipeaska,daca se lipeste adaugati faina,daca e prea dur adaugati apa si framamtati pana se obtine un aluat nelipicios ca in video de mai jos.
Umplutura se perpara amestecand toate ingredientele, branza se rade sau se sfarama cu o furculita se adauga ouale si uleiul si este gata de folosit.
Urmati in continuare pasii din video care va prezenta procedura totala.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii