Se prepara compozitia pentru foi,amestecand laptele+smantana+untura/untul si zaharul.Se adauga coaja rasa de lamaie si se incepe framantatul cu faina(am pus in faina praful de copt)
Trebuie sa iasa o coca taricica si se baga putin la frigider(1/2 ora) Daca coca e prea tare nu se intinde bine, se sfarama!
Se intind 2 foi,cea de jos sa fie mai groasa.
Se pregateste si compozitia de branza: se rade branza telemea,se amesteca cu orezul (care a fost fiert in apa )si se mai adauga branza dulce,smantana,zaharul,ouale.
In tava pregatita cu folie de copt,se pune 1 foaie, se asaza compozitia de branza,fructele,stafidele si apoi a 2-a foaie.
Se inteapa din loc in loc cu furculita si se da la cuptor, la foc mediu.
Se coace cca 45 minute si cand se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar.
Este o placinta delicioasa si va veti uimi musafirii!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii