Ingrediente
Pentru blat :, -3 oua, -15 linguri lapte, -15 linguri zahar, -15 linguri ulei, -16 linguri faina, -o lingurita bicarbonat stins cu zeama de lamaie, -zahar vanilat, -coaja rasa de la o portocala si de la o lamaie, -un pic de sare., Pentru umplutura:, -1kg urda, -o jumatate de kg branza feta, -1 ou, -zahar cat vrea fiecare, -esenta de rom, -stafide.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 20 min
20 voturi
Mod de preparare
Umplutura: Branza este amestecata cu ou, zahar, mirodenii etc.
Punem umplutura in tava peste prima foaie si peste punem cealalta foaie.
Se da la cuptor la o temp. de 160-165 grade, cca 40-50 minute.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!
PS: compozitia de branza este alegerea mea,nu aveam branza de vaci.
sapunaru laura (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Lia, Sidy, Raluka....fetelor, dragelor,...va multumesc din suflet. Mi se intampla cateodata sa fac ceva dulce cu ce gasesc prin casa. Maria, fiica mea, este ajutorul meu bucatar, ne uitam pe retete si combinam, de cele mai multe ori iese ceva de...te lingi pe degete. Va multumesc inca o data! Cu respect, Laura!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Ce aromata si frumoasa!*****
Sidy (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Gata...am venit la desert ! Asa de fain arata ca nu m-am putut abtine....
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Imi place si prajitura si prezentarea...Felicitari ! *****
raluka (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Mmm..e preferata mea,cu toate ca nu am mai mancat de foarte mult timp.Cred ca am sa incerc reteta ta cat de curand.*****