Se da branza prin razatoare si se taie cat mai marunt ceapa verde si mararul. Se amesteca impreuna cu ouale.
Pachetul de foietaj are de obicei doua foi. Pe fiecare o tai in jumatate si cu facaletul intind foaia astfel incat sa pot da forma de melc placintei. Se tine la cuptor aproximativ 40 min. la foc moderat.
Este foarte buna calda, dar si mai buna rece.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii