Se unge o tava pentru cuptor cu ulei de masline, se adauga in tava buchetele de brocoli si conopida, se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei, se adauga 2 cani de apa si se pune la cuptor (180 grade C) pentru 30-35 de minute.
Intre timp se prepara sosul care trebuie pus peste brocoli si conopida, astfel: se bat 3 oua cu patrunjel proaspat, se adauga cascavalul afumat ras, se adauga 3 linguri de smantana si condimente (sare, piper, boia de ardei). Se amesteca pana devine cat de cat omogen.
Dupa ce tava a stat la cuptor 30-35 de minute, se scoate si se scurge o parte din apa in exces, se toarna sosul preparat si se pune la cuptor pentru inca 15 minute la 150 grade C, pana se rumeneste.
*Se mai pot adauga rondele de morcovi si/sau bucatele de piept de pui sau curcan (pentru carnivori).
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii