Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.
Punem carnea tocata (eu am avut de porc si curcan), intr-o tigaie, pe foc. Lasam pana se rumeneste putin, apoi adaugam ceapa si ardeiul tocate si morcovul dat pe razatoarea mica. Adaugam o cescuta de apa si lasam pe foc, pana scade.
Ungem un vas termorezistent cu ulei, asezam foaia de aluat congelat, apoi compozitia de carne amestecata cu ouale batute si patrunjelui tocat.
Marginile foii de aluat, le taiem fasii si le aducem peste compozitia de carne. Ungem aluatul de deasupra cu ou batut.
Introducem in cuptorul preincalzit, pana se rumeneste, aproximativ 50 minute.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii