Ingrediente
Pentru aluat:, 1kg faina, 500 ml ulei, 500 ml lapte, sare dupa gustul fiecaruia., Pentru umplutura:, 500g carne tocata, 2 cepe, 4 oua, 200g masline fara sanbure si 100ml bulion, 100ml ulei, sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Punem toate igredientele intr-un vas si le amestecam pana devine un aluat elastic.
Umplutura:
Taiem ceapa si o punem pe foc cu uleiul cand sa calit putin punem si carnea, dupa 5 minute punem bulionul,sarea si piperul, cand e gata oprim focul.Apoi punem maslinele tocate marunt si 3 oua pe care le-am fiert inainte, dupa acea amestecam toate ingredientele.
Aluatul il inpartim in doua, o parte o intindem si punem in tava de la cuptor apoi punem carnea si dupa acea cealanta parte ramasa.Se inchid bine marginile cu o furculita si se inteapa si aluatul de deasupra,cu oul ramas se unge aluatul. Se coace la 180 grade cam 30 minute.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
O reteta deosebita