Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat intr-o cratita se pune putin ulei, apoi ceapa, morcovul, ardeiul, gogosarul se incalzesc putin in ulei apoi se pun ciupercile se amesteca si se pune o cana de apa si se lasa sa scada toata apa, spre final se pune carnatul sarea,piperul,oregano si busuoic.
Se unde o tava si se tapeteaza apoi se pune aluatul, compozitia si aluat iar pe deasupra se bate un ou si se pune.
Se baga la cuptor pana se rumeneste.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii