Placinta cu ciuperci

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Placinta cu ciuperci

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • 300g faina
  • 60 ml ulei
  • 200 ml lapte
  • 15 g drojdie
  • putina sare
  • Pentru compozitie:
  • 500-700g ciuperci
  • 200-250 carnat de vita
  • 2 cepe miljoci
  • 1 ardel
  • 1 gogosar
  • 1 morcov
  • 4-5 linguri de ulei
  • 1 cana de apa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru blat se framanta toate indredientele si se lasa sa creasca, iar pana atunci se tau toate indredientele pt compozitie.Intr-o tigaie cu ulei se pune carnatul si se parjeste putin. Separat intr-o cratita se pune putin ulei, apoi ceapa, morcovul, ardeiul, gogosarul se incalzesc putin in ulei apoi se pun ciupercile se amesteca si se pune o cana de apa si se lasa sa scada toata apa, spre final se pune carnatul sarea,piperul,oregano si busuoic.

Se unde o tava si se tapeteaza apoi se pune aluatul, compozitia si aluat iar pe deasupra se bate un ou si se pune.

Se baga la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise