Fierbi carnea în apă cu sare, iar ardeii îi speli şi îi coci pe o tablă pe aragaz. După ce a fiert carnea, o scurgi de zeamă şi o tai bucăţi. Speli orezul şi-l fierbi în 2 căni de zeamă rămasă de la carne. Ardeii copţi îi presari cu sare, îi acoperi cu un ştergar curat şi-i laşi deoparte până se răcesc. Îi cureţi apoi şi îi tai cubuleţe, speli şi tai felii roşiile şi le amesteci cu bucăţile de carne, măslinele şi orezul fiert. Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi uleiul şi oţetul şi omogenizezi salata. Aranjezi totul pe un platou şi decorezi cu roşii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii