Ca tot e perioada dovlecilor,am petrecut vreo jumatate de ora sa tai si sa curat o jumatate de dovleac, ca au o duritate la taiat , vai de degetele mele. Pai cum spuneam, am cumparat foi, le-am lasat sa se dezghete si la treaba. Am pus dovleacul dat pe razatoare cu vreo 4 mere, ca sa aiba ceva zeama, am pus zaharul tos si zaharul vanilat, scortisoara, l-am lasat vreo 5 minute la fiert, apoi am pus grisul si l-am mai invartit vreo 5 minute, intre timp am aprins cuptorul. Am asezat in tava hartie de copt (ei, n-am avut rabdare sa tai hartia,asa ca am rupt-o) unsa cu putin ulei, am pus o foaie, apoi umplutura toata si iar o foaie... nu uitati sa gauriti cu furculita! l-am lasat vreo 30 de min la foc potrivit si cand s-a rumenit suficient l-am scos, lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia! Puteti sa o pudrati cu zahar pudra vanilat. E delicioasaaaaa!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii