Se pun toate ingredientele intr-un castron.
Aluatul:
Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de maini. Aluatul astfel rezultat se pune intr-un castron invelit cu folie alimentara si il punem la frigider pentru 3-4 ore.
In acest timp curatam dovleacul de seminte, curatam coaja si il dam pe razatoare. Apoi punem dovleacul ras intr-o tigaie alaturi de zaharul vanilat si zaharul cu rom si amestecam bine sa se caleasca.
Dupa cele 3-4 ore, scoatem aluatul de la frigider si il impartim in 2 parti. Se intinde prima foaie si o punem in tava tapetata cu hartie copt, intepam aluatul di loc in loc si adaugam peste dovleacul calit. Apoi intindem cea de-a doua foaie pe care o adaugam peste dovleacul ras si o intepam la fel, din loc in loc. Se baga tava la cuptor pentru 45-50 minute, pana ce trece testul scobitoarea. Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii