Intr-un vas se freaca untul cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Apoi se adauga cele 2 oua si se omogenizeaza bine iar la sfarsit se adauga faina amestecata cu praful de copt.Se framanta bine pana devine un aluat omogen.Se pune intr-o folie de plasic se se da la frigider patru 1 ora.
Dovleacul se curata si se da pe razatoarea mare sau la robot.Se pune intr-o cratita la foc mic amestecat cu zahar dupa gust si se lasa sa se innmoie bine.Se pune apoi scortisoara si zaharul vanilat si se lasa la scurs intr-o stracuratoare.
Se scoate aluatul din frigider si se imparte in 2.Se pune prima foaie intr-o tava de aragaz tapetata cu hartie pergameni,se pune deasupra umplutura scursa bine si se acopera cu a 2 foaie.Se baga in cuptorul preicalzit la 190gC pentru 20-30 de minute.Se scoate si se pudreaza cu zahar pudra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii