ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi iaurtul, grisul, stafidele si aromele, si se amesteca cu o lingura de lemn. Se impart foile de placinta in doua si se ung cu ulei. Se aseaza in tava de la cuptor bine unsa cu ulei, un rand de foi (unse cu ulei fiecare in parte) ! Se toarna compozitia de iaurt. Se aseaza peste, a doua parte de foi de placinta unse fiecare in parte. Se unge cu ulei si ultima foaie, cea de deasupra si se da la cuptorul incalzit in prealabil. Se coace la 180°C. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se scoate tava si se presara cu zahar tos sau brun. Se da din nou la cuptor si se continua coacerea. Cand este gata, se scoate din cuptor si se acopera cu un prosopel din bumbac bine umezit (nu ud !). Se lasa 10 minute dupa care se poate servi. Este excelenta si calda si rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii