Incepem prin a topi untul si il lasam la racit .
Branza dulce impreuna cu mascarponele cu mierea si cu ouale le amestecam bine pana cand obtinem o compozitie omogena .
Ciocolata o razuim sau o rupem bucatele mici , eu am sfarmat-o in maini( am folosit mosi si globuri de ciocolata care au fost tinuti in frigider).
Luam o tava si asezam prima foaie de placinta pe care o ungem cu unt topit, luam inca o foaie si o punem peste cea unsa deja , ungem din nou cu unt si tot asa pana cand avem puse 4 foi. Peste foi turnam jumate din cantitatea de branza, iar deasupra jumate din ciocolata .
Asezam din nou foi de placinta una cate una dandu-le bine cu unt topit . Punem patru foi si peste ele turnam restul de branza si ciocolata .
Acoperim cu restul foilor . Deasupra ungem cu unt , taiem totul in patratele si dam la cuptorul incins la 180 grade cam 20 minute .
Serviti calda sau rece cu zahar sau miere .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii