1. Se bate untul cu jumate de zahar pina se topeste untul, apoi se aduaga faina. Aluatul astfel obtinut se preseaza intr-o forma de placinta sau tort.
2. Se bata branza cu restul zaharului dupa ce scoti cam 2 linguri afara din cantitatea de zahar. Se adauaga oul, vanilia apoi se toatna peste aluat. Cu cele 2 linguri de zahara se amesteca si scortisoara care se toarna peste feliile de pere, apoi feliile de pere se aseaza peste branza. La sfarsit asezam si alunele si o dam la cuptor.
3. Cuptorul se incalzeste bine la 400F si se coace placinta ptr 10 minute, apoi reducem temp. la 375F si mai coacem cam 20-25 minute ori pana este facuta.
Se lasa la racit si se mai puna la frigider ptr vreo 4 ore. Se poate servii cu frisca sau chiar inghetata preferata.
Enjoy!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii