Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert, da-le prin jet de apa rece si decojeste-le apoi taie fiecare ou in 4 parti.
Toarna laptele si apa intr-o cratita si adauga pestele.Lasa-l sa fiarba 4-6 minute pana cand s-a facut atat incat pielea sa se dea jos usor.Scoate pestele din cratita, ia pielea de pe el si arunc-o iar laptele strecoara-l intr-un vas.
Topeste untul intr-o tigaie si adauga prazul feliat.Caleste-l pana cand s-a inmuiat apoi aduga faina.Acopera tigaia pentru 1-2 minute, apoi adauga laptele strecurat.Gateste, amestecand, timp de 5 minute pana cand sosul se va ingrosa.Adauga patrunjelul, amesteca apoi inglobeaza usor pestele si ouale.Asezoneaza totul dupa gust.
Pune amestecul cu peste intr-un vas termorezistent iar deasupra pune piureul de cartofi.Da placinta la cuptor 30 minute pana cand s-a rumenit deasupra.
http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii