Am curăţat prunele si le-am rupt în 2. Adevărul e că nu le-am cântărit!
Cuptorul îl aprindeţi după ce desfaceţi prunele.
Am bătut ouăle cu sarea, apoi cu uleiul.Folosiţi telul pară la acest aluat! Am adăugat laptele şi brânza de vaci, am omogenizat, apoi am adaugat amidonul şi am omogenizat iar. Am pus zahărul vanilat, siropul de agave, coaja de lămâie. La urmă am adăugat făină şi praf de copt cam cât să iasă un aluat moale ca o smântână groasă.
Am uns tava cu ulei, am turnat aluatul şi am nivelat.
Pe deasupra am pus prune desfăcute, fără sâmburi.
Nu ştiu cât a durat coptul, până se rumeneşte uşor.
După copt, am pudrat-o cu scorţişoară.
E uşoară, bună, mie îmi place mult. De mult mă tot gândesc să încerc un aluat cu brânză de vaci, nu am avut o reţetă, l-am făcut la inspiraţie şi sunt foarte mulţumită. Se poate consumă călduţă sau rece. Cine doreşte mai dulce poate adăuga un fir de miere la servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii