Rubarba se spala, se sterge cu prosop de hartie si se taie in felii de 1 cm.
Rubarba se spală, se şterge cu prosop de hârtie şi se taie în felii de 1 cm .
Gălbenuşurile se freacă spumă cu zahărul , se adaugă uleiul , apoi laptele şi la urmă făina amestecată cu praful de copt . Aluatul se deşartă în tavă( 35/25) , tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu grăsime şi pudrată cu făină , se întende cu o paletă , peste se presare o ligură de griş , apoi rubarbăra şi iar o lingură de griş . În cuptor încălzit se coace 20 - 25 minute până aluatul se întăreşte . În acest timp se bat albuşurile spumă , se adaugă zahărul se bate în continuare până se dizolvă complet apoi se adaugă zeama de lămâie . Bezeaua se pune peste prăjitura din tavă şi se reduce focul aragazului la treapta 3 unde se coace 10-15 minute . Se lasă să se răcească în tavă apoi se taie. Se poate pune si 4 linguri de stafide .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii