Ceapa se toaca foarte fin si se pune la calit in putin ulei. Adaugam spanacul congelat si amestecam pana cand se decongeleaza intreaga cantitate. Luam de pe foc, adaugam usturoiul pisat, branza feta si cascavalul ras. Lasam compozitia sa se raceasca foarte bine.
Din foaia de aluat foietaj taiem doua cecuri egale (28-30cm in diametru). Asezam in tava prima foaie si punem cantitatea de spanac pe foaie. Eu am intins uniform, insa am gresit, trebuie o gramajoara la mijloc si pe margine un cerc. Lasam 1,5 cm pe margine aluat curat si intre cerc si mijloc un spatiu cam de 1 cm. Cu o furculita lipim marginile foilor, iar la mijloc lipim aluatul unul de altul prin presare usoara cu o cana sau un pahar. Crestam apoi cercul la distanta de 2-3 cm si rasucim apoi fasiile de aluat, toate in acelasi sens una dupa alta.
Ungem cu ou si dam la cuptor pana capata o culoare frumos aurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii