Se framanta un aluat din faina, untul taiat cubulete, apa, galbenusul de ou si praful de sare; se infasoara in folie alimentara si se da la rece jumatate de ora.
Se distuie ceapa, se adauga spanacul si se lasa pe foc pana cand spanacul e gata, Se ia de pe foc, se afdauga feta maruntita si se amesteca bine cu o lingura. Se mai adauga piper.
Aluatul se imparte in doua bucati: una mai mare, alta un pic mai mica. Se intind cu sucitorul in forma tavii in care coaceti. Cu bucata de aluat mai mare se acopera fundul si marginile tavii, se adauga umplutura de spanac, si se acopera cu bucata mai mica. Se preseaza bine marginile aluaturilor ca sa se imbine, se inteapa suprafata din loc in loc si se da la cuptorul preincalzit la 200grade pana e bine rumenita deasupra (cca. 40 min)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii