Pregatim umplutura: ceapa si ardeul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul de soia si rosile date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic acoperite pana ce scade tot lichidul .
Intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara se pune prima foaie de foietaj, acoperim si marginile tavii, punem umplutura , acoperim cu cealalta foaie , unim bine cele doua foi , intepam cu furculita si bagam la cuptor cca 20 minute la 200ºC
Este un fel de mancare specific Galisiei in spania.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii