Urda se amesteca bine cu 200 gr zahar,1 ou batut,un varf de sare,stafide,faina si coaja de lamaie rasa.Se omogenizeaza si se da deoparte.
Celelalte 2 oua se bat spuma cu 50 gr de zahar si cu smantana.Foaia de placinta se aseaza in tava si se inteapa cu ajutorul furculitei,dupa care deasupra se toarna ouale batute cu zahar si smantana,iar peste acestea urda.Se intinde un strat cat de cat umiform.Dupa gust deasupra se poate pune si putina dulceata sau gem,2 linguri.
Se da la cuptor 1 h la 180 grade.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii