Decongelam aluatul cumparat din comert si separat,amestecam 500 gr branza de vaci proaspata cu 6 sau 8 linguri de zahar brun(fiecare,pune zahar cat doreste),coaja rasa de la o lamaie,zeama stoarsa de la o lamaie si boabe de visine fara samburi.Rulam foaia de aluat, cu aceasta compozitie pusa la mijloc si o punem intr-o forma de teflon, sau de yena la cuptor,pentru 40 sau 45 de minute.Pe deasupra,presaram cateva boabe de visine(fara samburi) si cateva cubulete de unt.Doua linguri, de unt sunt suficiente.Mentionez ca trebuie sa ungem si tava inainte sa punem placinta in ea.Dupa cele 45 de minute,inchidem focul la cuptor si lasam placinta sa se raceasca in cuptor.Dupa ce s-a racit,o taiem felii si o pudram cu zahar pudra.Este o placinta foarte spornica si foarte usor de pregatit,in afara faptului ca se face si foarte rapid si este deosebit de gustoasa,cu o tenta acrisoara. Pofta buna !!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii